ADOMÁNYGYŰJTŐ ADVENTI KONCERT

ADOMÁNYGYŰJTŐ ADVENTI KONCERT

2019. december 10. 19:00 - facebook esemény
jegyfoglalás: homoludensproject@gmail.com

CSILLAGERDŐ - PINTÉR NORBERT ÉS BALLAI ANNA MÁRIA - CSÍKOS SZONJA
HUSZON7ÉT AKKUSZTIK - HOMO LUDENS PROJECT ALKOTÓI

 

Ebben az évben is több középiskolába jutottunk el színházi nevelési előadásainkkal. Teli szájjal nevetés, pimasz igazságok, és bátor gondolatok hangzottak el, amiket mi felnőttek, már ki sem mernénk mondani. Azt tapasztaltuk, hogy a felnövekvő generáció tenni akar jövőjéért, változást szeretne és tettre kész.

A karácsony közeledtével, arra gondoltunk, hogy szeretnénk Oldd meg! fórumszínházi előadásunkat bemutatni egy olyan középiskolai osztálynak, akik nem tehetnék meg, hogy részt vegyenek konfliktuskezelési foglalkozásunkon. Ezért adománygyűjtő adventi koncertet szervezünk. A koncerten befolyt jegyárak összeget pedig felajánljuk egy osztályközösségnek, akik januárban részt vehetnek a programon, és a ti hozzájárulásotokkal oldhatják meg problémáikat.

Az előadás ára 100.000 Ft, ennyit szeretnénk, ha közösen összegyűjtenénk. Gyere el és segíts Te is megoldani adományoddal egy osztály problémáját.

Hogyan néz ki az Oldd meg fórumszínház?
Színházi nevelési előadás közösségre szabottan. A hagyományos fórumszínház általában egy előre megtervezett jelenettel indul, amit az alkotók találnak ki, telepakolnak konfliktusokkal, majd ezeket a közönséggel együtt próbálják megoldani. Mi viszont arra gondoltunk, hogy az osztályközösségben kialakult problémákat, konfliktusokat a diákok hozzák el. Ezekből a HLP alkotói készítenek egy rövid jelenetet, majd pedig a joker (játékvezető) és a színészek segítségével együtt, újrajátszással keressük a megoldást. Egyfajta vitafórum, humorba csomagolt konfliktuskezelés.

Helyszín: ZUG Színház és Művészeti Tetthely Szeged, 6722, Gyertyámos utca 4.

jegyfoglalás: homoludensproject@gmail.com
Jegyárak: elővételben 2500 Ft-tól kedv szerint - Támogatói jegy: 5000 Ft-tól kedv szerint. - Helyszínen: 3000 Ft
A koncertre korlátozott számú nézők férnek be (40 fő), érdemes időben foglalni és átvenni a jegyeket.

Elővételes jegyvásárlás a ZUGban: kedden, csütörtökön és pénteken 16:30-18:30
Lefoglalt jegyeiteket december 6-ig tudjátok megvásárolni a ZUGban