Homo Ludens Project: Oldd meg!

2019. szeptember 24., kedd, 14:00–20:00 - ZUG művészeti tetthely
facebook esemény

Oldd meg! – fórumszínházi előadás középiskolás csoportoknak!

Figyelj, a következőkről van szó. Van egy osztályközösség, mondjuk a Ti osztályközösségetek. Mint minden csoportban, ott is előjönnek a problémák.Kisebbek, nagyobbak.Utálja, szereti, szekálja, beveri a képét, vagy csak úgy punnyad. Vagy a tanár mondja azt, hogy „nem igaz, hogy 10 percet se se lehet itt úgy eltölteni, hogy csend van”. Vagy a pók a falon. Mindegy, ezen úgyis baromi nehéz változtatni, gondok vannak és mindig is leszenk. Hát nem?

Figyelj! Oldjuk meg!
Szeretnénk egy közösségi élményt ajánlani, ami Nektek szól és Rólatok szól!
Egy színházi nevelési előadást közösségre szabottan. A Ti problémáitokból, a Ti problémáitokról. A hagyományos fórumszínház általában egy előre megtervezett jelenettel indul, amit az alkotók találnak ki, telepakolnak konfliktusokkal, majd ezeket a közönséggel együtt próbálják megoldani. Mi viszont arra gondoltunk, hogy az osztályközösségben kialakult problémákat, konfliktusokat Ti hoznátok el. Ezekből a HLP alkotói készítenek egy rövid jelenetet, majd pedig a joker (játékvezető) és a színészek segítségével együtt, újrajátszással keressük a megoldást. Egyfajta vitafórum, humorba csomagolt konfliktuskezelés. Veletek, Nektek! Hasznosan! Jöttök?

Színészek: Mezei Tímea, Szilágyi Szabolcs
joker/rendező: Benkő Imola Orsolya

Helyszín: ZUG Színház és Művészeti Tetthely
Szeged, 6722, Gyertyámos utca 4.
2019. szeptember 24.
a pontos időpont előzetes egyeztetés alapján

jegyfoglalás: homoludensproject@gmail.com

Jegyárak: Középsikolai osztályoknak, diákcsoportoknak 2000 Ft/fő, amiért két jegyet adunk. 1 fő kísérő pedagógus számára ingyenes. Az előadás megrendelhető, több alkalmas foglalkozást is biztosítunk egyeztetés alapján.
Jegyfoglalás és jegyvásárlás és egyéb információk előzetes egyeztetés alapján.

Elővételes jegyvásárlás a ZUGban:
- a SZIN ideje alatt a Civil Faluban aug. 28-31 között
- szeptembertől: kedden, csütörtökön és pénteken 16:30-18:30
Lefoglalt jegyeiteket szeptember 17-ig tudjátok megvásárolni a ZUGban.