Cukordíjjal jutalmazta a nézőit a Homo Ludens Project

https://szinhaz.hu/2018/05/30/cukordijjal_jutalmazta_a_nezoit_a_homo_lud...

A szegedi Homo Ludens Project színházi alkotóközössége Franz Kafka azonos című műve nyomán készült Átváltozás című előadását mutatta be utoljára az idei évadban május 28-án a ZUG Színház és Művészeti Tetthelyen.

Az előadás után Benkő Imola Orsolya – az alkotóközösség művészeti vezetője és az előadás rendezője – a Samsa család dúlása és fúlása közepette kiosztotta az első Cukordíjat.

Cukordíjazottak

Leghűségesebb NézőBalogh Nóra
Leginteraktívabb NézőBognár Szabolcs
Önkéntes DiákszóróKrämmer Erika
Leghűségesebb KritikusTóth Emese
Legkitartóbb PályakövetőJászay Tamás

A Homo Ludens Project az évadzárás után sem pihen. Nyáron a Bánkitó Fesztiválon vendégszerepel a Törékeny című nyomozószínházi előadásával, amely a női erőszakra hívja fel a figyelmet, majd pedig a Művészetek Völgye Fesztiválon mutatja be HLP Önálló című összművészeti színházi akciósorozatát. 

Ezek mellett javában zajlik új színházi bemutatójának, az afrikai állatmeséket feldolgozó Csillagok szívecímű előadásának próbafolyamata. Az előadásban megjelenő állatfigurákat Roskó Gábor Munkácsy díjas festő- és szobrászművész tervezi.

A ZUG Színház és Művészeti Tetthely, a Homo Ludens Project állandó játszó- és befogadóhelye pedig a következő évadban – a Homo Ludens Project előadásai és saját programjai mellett – továbbra is izgalmas vendégelőadásokkal várja a közönségét, többek között az évad elején Fehér FerencImágócímű táncelőadásával.

(Forrás: Homo Ludens Project)