Közösségi szemétszedést hirdet a szegedi Homo Ludens Project

2019. augusztus 22. - szegeder.hu

http://szegeder.hu/kozossegi-szemetszedest-hirdet-a-szegedi-homo-ludens-project/

 

A szegedi Homo Ludens Project független színház alkotóközössége augusztus 24-én szombaton tartja Humánia Közösségi szemétszedős eseményét, melyre minden jelentkezőt szeretettel vár.

Szombatra hirdette meg szemétszedési akcióját a szegedi Homo Ludens Project független színház alkotóközössége. A koncepció szerint a közösségi tenni akarás, és a társadalmi felelősség vállalás jegyében várnak mindenkit szeretettel az eseményre, délelőtt 10 órától. A gyülekezési pont a Vám tér lesz, innen indul a menet a Mondolo csapatával kiegészülve végig a Petőfi sugárúton és környékén. Ami szükséges:

  • kulacs,
  • szemétszedésre alkalmas tároló eszköz, papírzacskó, legrosszabb esetben műanyag zacskó.

Vizet és védelmi kesztyűt a szervezők a helyszínen biztosítanak, akik arra is figyelmeztetnek, hogy kánikula várható, ezért kalap, sapka és egyéb fejfedő ajánlott. A szemetet délig gyűjtik, majd a Vám térről kerül elszállításra.

A közösségi akcióra e-mailben lehet regisztrálni a hlphumania@gmail.com címen. Erre azért van szükség, mert a létszám limites, ezen a szakaszon maximum 40 fő tud érdemben szemetet szedni.

„Célunk, hogy a Humánia előadás során megszületett közösségi megmozdulások tervét megvalósítsuk, Veled, közösen. Ha eljössz előadásainkra, Te is tudod befolyásolni az aktuális akciókat. Te mit tennél egy élhető jövőért?” – teszik fel a kérdést közleményükben a szervezők.