Támogatói hetet szervez a Homo Ludens Project

2021. május 13. - deszkavizio.hu - Sallai Zsófia

https://deszkavizio.hu/tamogatoi-hetet-szervez-a-homo-ludens-project/?fbclid=IwAR0SlicS6NuBCmwHl9_LXMx15AR0elWvsN-oQvPmUefPI57cfgGCKYJXnCk

 

A Homo Ludens Project a nézők segítségét és támogatását kéri, hogy a 2021/2022-es évad során be tudja mutatni tervezett előadásait, létre tudja hozni művészeti projektjeit. Ezért HLP Online – Maradj velünk hét címmel május 14-e és 20-a között támogatói hetet szervez, amelynek keretében korábbi előadásaival kedveskedik az érdeklődőknek, valamint az eddig nem látott programjait is mindenki számára elérhetővé teszi YouTube csatornáján.

A közönség például a Szövegdiszkó sorozat bármely epizódjára válthat támogatói jegyet. A Szövegdiszkó az irodalom, a film, a színház és a képzőművészet elemeinek összefonódásával készült szövegklipek füzére, melyekben az alkotóközösség kortárs magyar szerzők verseit, novelláit dolgozza fel.  A Homo Ludens Project feat. Góbi Rita Társulat Az érintés dicsérete című produkciója is megtekinthető jegyváltás ellenében, de elérhető lesz az Emberkiállítás és az Átváltozás című színházi előadás is Franz Kafka azonos című elbeszélése alapján Benkő Imola Orsolya rendezésében.

A jegyvásárlás után, a kiválasztott előadás linkjét a Tixa.hu juttatja el a vásárlókhoz, melyet május 20. éjfélig bármikor megnézhetnek a Facebookon. További információk és az elérhető előadások címe megtalálhatók az esemény Facebook-oldalán.