CAR-MEN online PREMIER

Homo Ludens Project - MASZK Egyesület: CAR-MEN
színház egy autóban

ONLINE PREMIER

Ha már újra az online térbe kényszerül a színház, úgy döntöttünk, hogy ez alkalommal egy meglepetéssel készülünk Nektek.
November 18-án, szerdától érhetitek el a 6 éve készült előadásunkat youtube csatornánkon.

Mi vár rátok?
Ismét randalírozni kezd Übü papa és Petőfi Sándor
katarzist oktat Arisztotelész Artúr tanár úr, és Dushamp Marci
egy tudatalatti utazásra hív a pszicho kocsi
ás újra felcsendülnek a partizándalok koncert kocsiban.

Az előadást sokszor, több városban játszottuk, Szegeden, Budapesten, Debrecenben és Kapolcson, a Művészetek Völgyén. Mégis kevesen láttátok, hiszen egyszerre csak egy néző ülhetett be az autóba. Nemhiába neveztük intim színháznak.
Most itt a lehetőség, hogy megnézzétek, újraéljétek és röhögjetek, hogyan kajtatja a férficsorda Carment.

Az előadás megtekintése ingyenes 
https://www.youtube.com/playlist...

A CAR-MEN című előadás leírása:

Intim taxi - Negyed órában

Nyugalom! Semmi szájbarózsa - kasztanyetta - hakniverkli. Csak négy autó, négy történet, négy cselekmény és négy különböző „élménytaxi”. A buckán együtt döbben veled a felismerés, majd a kanyarban még a nevetéstől is dőlsz. Valaki kérdez, valaki pufog: intim térben jobb utazni. A Homo Ludens Project alkotóközösségének elképzelésében az intim színház első sorban az alkotó és a néző intim viszonyára és minden esetben a katarzis átélésére helyezné a hangsúlyt. Az előadások különlegessége, hogy 1 néző vehet részt rajtuk, azaz itt mindenki NEKED játszik, minden ÉRTED történik!

Benkő Imola Orsolya és Kállai Ákos rendezésében 4 darab készül el egyenként 15 perces előadások formájában, amik egy-egy kocsiban játszódnak. Minden taxi maximális sebessége 15 min/katarzis. És a férfiak? Műszerfalról pattant karakterek, keveredve különböző, katalizáló artpanellel. Például: rotor zenészek, tudatbütykölők, a lázadó egyetemi hallgató Duchamp Marci, a szószátyár Arisztotelész Artúr tanár úr, a vadorzó Übü papa vagy a hátsó ülésen raboskodó Petőfi. És persze kérdések, összefüggések: Szivargyújtón parázsló szónoklat vagy lemázolt katarzis? Operált műszerfal és szélvédőn plassanó ritmus! És végre koncert egy kocsiban! Hátsó ülésen nyöszörgő nemzeti öntudat vagy kormányharácsoló őrület? Karburált ego és receptor-derbi! Itt nincs buherált taxióra vagy kelepce útvonal, a végcél a mindent elsöprő katarzis és, hogy napvilágra kerüljön a rejtély, ki az a nő, akit kajtat a műszerfal mögé préselt férfihorda?

A Homo Ludens Project és a MASZK Egyesület koprodukciós előadása

Fuvarszínészek: Bánföldi Szilárd, Erlauer Balázs, Kállai Ákos, Kovács Gyula András, Szilágyi Szabolcs
Fuvarzenészek: Gyüdi Eszter, Gyüdi Sándor, Molnár Tibor Attila

Segédberendezés: Mladonyiczki Éva, Tóth Andrea
Eszkabátor: Kállai Ákos, Kovács A. Gyula
Diszpécser, segédkoordinátor: Zélity Dávid
Mechanika, Fő-koordinátor: Benkő Imola Orsolya

A felvételt készítette: Elephant Studio
Koprodukciós partner: MASZK Egyesület
Támogató: NKA, REÖK 

Projekt szatusza: