Megfigyelő játék

Megfigyelő játék - élő részvételi film a fikciós és a dokumentumfilm határán

 

TRAILER  -  JEGYEK

Az Egyesült Digitális Köztársaság műsorra tűzi egyedülálló, megismételhetetlen, lélegzetelállító showműsorát. Akció, humor, sorsok, döntések, mindez élőben a szemed láttára.
A versenyzőket a Köztársaság által alkalmazott algoritmus választja ki a show napján. Egy biztos, olyan személyek kerülnek kiválasztásra, akik kevés kreditponttal rendelkeznek. Most lehetőség nyílhat számukra, hogy több kreditpontot szerezzenek és kiváltságokhoz jussanak. A játék tétje maga a valóság, ha elbuknak, a nép biztonságát óvó köztársaság leveszi róluk a kezét, ha nyernek, elfoglalhatják megérdemelt helyüket a társadalomban. Gyere és kapcsolódj be az élő showba. Szavazz, szónokolj, szórakozz, legyél te a nép hangja. Többet szeretnél tudni az Egyesült Digitális Köztársaságról?

Nézd meg az alábbi ismeretterjesztő filmet: https://youtu.be/dKn841D9ELk

Jelentkezhetsz Te is a játékba SZEMnek, azaz élőben, a helyszíneken követheted az eseményeket telefonoddal és segítheted a játékosokat, hogy elérjék céljukat. Sőt, közvetítheted az eseményeket. Vagy nézheted élőben, online is a showt.
Csatlakozz! Biztonság egy életen át!

 

Jegyárak:

SZEM (offline néző): 3000 Ft (Résztvevője a helyszíni előadásnak. Egy előadáson csak 2 néző tud offline játszani)

Online néző:
diákjegy – 1500 Ft
páros diákjegy – 2000 Ft
felnőtt jegy – 2500 Ft
támogató jegy – 4000 Ft

 

Tóth Dia: Botka Dóra
Hajkő Szilveszter: Bánföldi Szilárd
Svájci Bernát - műsorvezető: Szilágyi Szabolcs
Reklámhang: Csurgóné Benkő Zsuzsa
Cenzúrázó algoritmus: Benkő Imola Orsolya és Nahóczki Viktor
Hang, online közvetítés: Nahóczki Viktor
Dramaturg, forgatókönyvíró: Benkő Imola Orsolya
Látvány, kisfilmek: Nahóczki Viktor, Szilágyi Szabolcs
Rendező: Benkő Imola Orsolya

Támogató: EMMI, Szabad Terek

A Homo Ludens Project új produkciója egy élő, részvételi film, amely a fikciós és a dokumentumfilm határán mozog. Azzal a gondolattal játszik el, hogyan nézne ki
Magyarország 2030-ban. Disztópiánk szerint Magyarország államformája Egyesült Digitális Köztársaság. A társadalom közel 75%-a kamerákkal megfigyelt környezetben él, ami a társadalmi biztonságot garantálja. Egy mesterséges intelligencia folyamatosan ellenőrzi a rögzített felvételeket és az embereket kreditpontokkal jutalmazza cselekedeteik szerint. A polgárok minél több kreditet gyűjtenek annál nagyobb előnyökben részesülnek. A csekély kreditekkel rendelkezők pedig száműzetésbe kényszerülnek, az állam nem gondoskodik róluk. A Megfigyelő Játék pedig egy élőben közvetített showműsor, ahol alacsony kreditpontokkal rendelkező polgárok küzdenek egy jobb élet reményében. A játék az utcán, köztereken, kávézókban játszódik.
Gyere és próbáld ki az utópiánknak. Légy részese az eseményeknek, és vegyél részt közvetítő nézőként az előadásban. Vagy válts jegyet az online közvetítésre, ahol az online térben vehetsz részt a játékban.

Projekt szatusza: